הבית של נעמה ושגב

הלקוחות פנו אלי לאחר תקופה של שנתיים שהתגוררו בבית. כאשר הם נכנסו לבית הם לא עשו שום דבר משמעותי מלבד המטבח. הגיע הרגע והם החליטו כי הגיע הזמן לעשות שינוי משמעותי בבית ואז הם פנו אליי. 

הבית הוא בית פרטי שמתפרס על שתי קומות בשכונה חדשה. הקומה התחתונה גדולה ומרווחת אך לא מנוצלת נכון.

 המטרה הייתה להלביש את הבית לפני פסח. הבית היה ערום לגמרי! מכיוון שזו דירה חדשה שום קיר לא נשבר, נשארנו עם הריצוף הקיים. הייתה עבודה רבה. כל קיר קיבל טיפול, כל פינה קיבלה נגרות שמתאימה בדיוק לה ולצורכי הלקוח. קנינו ריהוט לכל החלל התחתון, סלון, פינת  אוכל, תאורה, כיסאות בר, חיפוי למטבח, חיפוי לקירות, צבענו קירות, התאמנו וילונות לחלונות לכל חדרי הרחצה תוכננה נגרות אישית שהותאמה לה בקפידה.

 

הדבר הראשון שהלקוח אמר לי הוא כי הוא רוצה ספרייה לכל הספרי קודש והספרים של הבית. המקום של מיקום הספרייה היה לי די ברור כבר מהמפגש הראשון שראיתי את הבית. הספרייה ממורכזת בלב הבית, מכל מקום ניתן לראות אותה, כדי לתחום את הספרייה שתכננתי בנינו שתי קירות מגבס שיתחמו את הספרייה משני הצדדים, הוספתי ספוטים בחלק העליון של הגבס להדגשת הספרייה. הסגנון של הבית הוא סגנון חמים, ניתן לראות את המוטיב של העץ אלון מופיע במגוון רהיטים בבית, הגוונים המנחים הם חרדל, תכלת, מוקה שיופיעו בקירות, כריות, שטיח, חיפוי במטבח ובפריטים המשלימים.

 

בסלון בחרנו ספה אפורה ונוחה, שילבנו שתי כורסאות בצבעים של חרדל וכחול, את הגוונים האלה ניתן לראות גם על הכריות שפיזרתי על הספה. שילבנו שטיח המשלב את הגוונים וכך כל הריהוט והפריטים המשלימים משתלבים בהרמוניה. מעל הספה דאגתי לשלב תמונות שבעלת הבית ציירה שהתאימו בדיוק לעיצוב של הבית. לצד הספה יצרנו פינה מקסימה להדלקת נרות. הפינה מורכבת משולחן צד ומשחק של מדפים מדורגים מעץ אלון. התאורה שבחרתי לסלון משלבת זכוכית ומתכת שחורה.

את הקיר הגדול שנמצא מאחורי פינת האוכל צבעתי בשליכט בגוון מוקה בדיוק כמו הקיר הצבוע שנמצא בכניסה לבית. על הקיר תליתי מראה גדולה בסגנון כפרי שמתכתבת עם האורך של השולחן. לצד הקיר הצבוע של הפינת אוכל שילבתי בריקים, את אותם בריקים שילבתי בקיר נוסף בסלון שנמצא ליד הוויטרינה. גוף התאורה הנבחר לפינת אוכל הוא גוף המשלב זכוכיות עם חוטים שחורים, היה לי חשוב להגדיל את גודל הגוף כדי שיתכתב עם האורך של השולחן וכך נוצרה פינה מקסימה!

 

  המסדרון הערום קיבל חיות באמצעות נגרות שהכנתי לאורך המסדרון, הנגרות היא לאורך כל המסדרון והכניסה לחדרים היא דרכה, הארון מכיל המון מקומות אחסון וגם בו שולב העץ אלון והשמנת שמופיע רבות בנגרות של הבית. ניצלנו את הפינה הקיימת שהייתה במסדרון והפכנו אותה לפינה ספר עבור הילדים, פינה משפחתית חמה ונעימה. בחרתי שילובי צבעים שמחים כמו ירוק  חרדל ושילבתי שטיח טלאים עם מחבר צבעים וטקסטורות להשלמת הפינה.

נייד: 0502805200

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© כל הזכויות שמורות לליעד הלר 2017.

האתר פותח ועוצב על ידי netlicon

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle